Pateikite man pavyzdį Kelionė po Kiniją:: Rojaus Skėčiai

2009 m. gruodžio 15 d., antradienis

Rojaus Skėčiai





Skėtis buvo susieta su Kinijos Liaudies kasdienybės tūkstančius metų. 80-aisiais praėjusio šimtmečio, Paradise Umbrella Group Co, Ltd buvo įkurta Hangzhou, Zhejiang provincijoje. Daugiau nei 20 metai praėjo po to, kai pastovi ir nuolat kinta ji šiuo metu yra viena iš didžiausių profesinių skėtis įmonių Kinijoje, kuriai priklauso šešios dukterinės įmonės, dvi įmonės, ir 5.100 darbuotojų, atsižvelgiant viso 520 vienetų dydžio. Dabar jis skėtis, lietpaltis, locksets tris pagrindinius gamybos bazės, taip pat mašinų ir įrangos gamybos bazę. Grupė kaip kitų konkurentų prekių kokybę, technologiją, rinką, mastą ir efektyvumą, įgytą pati daug nacionalinių ir provincijos pagyrimu.

Rojaus skėtis, žinomas savo šviesos, mada, atsparumas ir plonumas, gauna daug malonės iš vartotojų ir kaupiasi aukštą reputaciją tarp vartotojų. Įmonė pasiekė pirmaujančią padėtį skėtis pramonės vidaus rinką; savo "Paradise" tinklą taip pat laimėjo Kinijos Na pavadinimas žinomų prekės ženklų. Pastaraisiais metais įmonė sėkmingai sukurta ir pagaminta "Ultra-light serija, anti-UV serijos, kelionės serialų ir kitų naujų produktų, kad tiktų į klientų skonį, kuris yra labai sveikintina.

Kinija, Rojaus Umbrella grupė dabar turi 46 prekybos skyrių ir tarnybų, veikiančių prekybos tinklą sudaro daugiau nei 5000 parduotuvių, 700 rinką paskirstymo ir 550 frančizė. Jūs taip pat galite rasti daugybę interneto parduotuvių rojus firminių produktų. Kinai ne vien tik naudai savo puikios kokybės, jie taip pat kaip ir pagal Rojaus jausmus, vėjas pučia iš pietų Township, ir prasmės rūšiuoti giliai mirkymo tūkstančių metų kultūrą.

Šaltinis: http://blog-en.chinesevoice.com


Komentarų nėra: